Стъки дава писател на ГДБОП... Клеветял доброто му име...

https://m.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
ММА боецът, и председател на федерацията по ММА - Станислав Недков - Стъки, обяви, че ще даде на ГДБОП писателя Добри Божилов (автор на бестселърите "Задругата" и "Заветът"), заради появили се "фалшиви новини", свързани с него. Той съобщи и, че съди него, а също - един от Отровното трио - Арман Бабикян, за това че са оклеветили федерацията му.
В реплика под статуса на Стъки във Фейсбук, Божилов изрази недоумение, защо името му се свързва с този въпрос. Той обяви, че подкрепя протеста и дори е задал "три въпроса" на Стъки, на които още очаква отговор. Но няма нищо общо с публикациите, за които Недков го обвинява. Шеговито добавя обаче, и че един разпит в полицията, ще се отрази добре на тиража на книгите му - "Задругата", "Заветът" и "Гай Балоний". И дори обещава да подари една "Гай Балоний" на Стъки.
Това е политическа сатира, вдъхновена от първия мандат на Бойко Борисов. В момента всичко се повтаря като дежа вю, и поради актуалността на книгата, и протестът, Божилов я издаде.
Въпреки, че няма общо с фалшивите новини, сега заради сигнала на Стъки, очевидно ще трябва да дава обяснения в отдел "Киберпрестъпления" на ГДБОП. Стъки е близък с властта, вероятно сигналът му ще се разгледа с приоритет. В момента боецът е пръв контра-протестър, в защита на правителството.
Публикуваме и двете съобщения - на Стъки, и Божилов, без редакции:

Стъки (източник):
На днешния светъл ден, когато всички православни християни се радваме на Рождество Богородично, борещите се за власт сатанисти произведоха поредната фалшива новина свързана с мен.
Този път се изплюха върху федерацията по ММА, която всяка година носи медали от Световни и Европейски първенства, и която вече 6 години държи отборната титла на Балканския полуостров!
След поредица от безумни лъжи, празните глави на драпащите за власт не се спряха, като днес направо минаха всякакви граници, измисляйки си милиони, които федерацията управлявана от мен уж била получила.
До сега подминавах със снизхождение гадостите, които всеки ден фабрикуваха тези нещастници, но търпението ми преля!Няма да допусна нереализирани хорица да правят нескопосани опити да очернят  труда на стотици треньори и състезатели - достойни българи, полагащи огромен труд, за да допринесат за националното ни самочувствие, чрез победите си и развявайки гордо трибагреника по света!
Давам лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните срещу мен клевети на специализирания отдел “Киберпрестъпност” към ГДБОП!
Завеждам съдебни дела срещу тях и срещу всеки друг, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и фалшиви новини срещу мен и управляваната от мен спортна организация!
Всеки здравомислещ човек може сам да провери какви годишни субсидии получава всяка спортна федерация.
П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е публична и всеки може да провери какъв е размера на финансирането на БФ ММА!
За информация ще кажа само, че въпреки големите успехи и спечелените за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански първенства, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас!
Което съответно показва липсата на зависимости!

Божилов (източник):
Мога  ли да получа отговор, защо и моето име се забърква тук? Какво общо имам  аз с тези неща? Да, аз подкрепям протеста, да - приех 'хвърлената  ръкавица', и зададох насрещни въпроси на Стъки, на които все още няма  отговор. Но какво общо имам с обвиненията тук? Това, само по себе си, е  клевета...
Но  може един разпит в ГДБОП да се отрази добре на тиража на книгите ми -  "Задругата", "Заветът", и разбира се - "Гай Балоний"... 🙂
Ще подаря една "Гай Балоний" на Стъки 🙂 

B.N.