Писател: Ако Урумов е виновен, пишете и мен в списъка за разстрел...

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Не съм на едно мнение по всички въпроси с Александър Урумов. Дори по един от основните за него въпроси - религията, сме на двата полюса. Намирам за огромна грешка да бъде активен евангелист и да руши православното единство на страната ни.
От него би станал превъзходен православен духовник, и би бил много полезен.
Но по въпросите като Истанбулската конвенция и Стратегията за детето, не просто съм на едно мнение с него.
Но намирам за фашизъм опитите той да се охули и да се внушава, че е виновен за нещо, заради изразяването на лична позиция.
Урумов не е виновен за Сливен, така както не са виновни родителите, протестиращи срещу Стратегията, в защита на стандартното нормално семейство и срещу Джордж Сорос.
ТЕ СА ГРАЖДАНИ, ИМАЩИ ПРАВО НА ПОЗИЦИЯ!
Както имат право и опонентите им. Това да обявяваш правото на позиция, за виновно за нещо, е именно фашизмът. Забраняваме тези, мислене, позиции, защото могат да навредят на "Райха"...
А виновни за истерията в Сливен са всички онези, които вземат пари от Норвегия (дори не го крият), за да въвеждат нейния извратен модел у нас. От 1 януари 2020 г. ключови елементи от Норвежкия модел влизат, вкл. ОТНЕМАНЕ НА ДЕТЕ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА СЪДА!
Съдът идва след това - детето е вече взето, и пратено "някъде си", а родителят започва като грешен дявол, да се бори да си го върне...
Срещу това се бори не само Урумов, а и още хиляди други народ, вкл. авторът на този текст.
Ако Урумов е виновен, пишете и мен в списъка за разстрел...

Добри Божилов
Автор на "Задругата"